Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

  Login with Ajax Plugin is required.

  Herenkleding

  RAS TRADING is een textielgroothandel voor wederverkopers met de nieuwste trends en stijlen op het gebied van Trendy Fashion. Bij RAS TRADING gaan we verder en leveren niet alleen bekende merken maar ook kunnen we uw ontwerpen binnen eigen fabriek laten produceren en labelen. Uiteraard hebben wij ook eigen ontwerpers team die gehele project uit handen kan nemen en speciaal voor u ontwerpen.

  Zoekt U toevallig:

  herenbovenkleding, herenjacks, herenjeansbroeken, herenpullovers, herensweatjacks, herenshorts, herenoverhemden, herenschoenen, heren-T-shirts, kostuum, korte broeken heren, overalls, breiwerk, herenshorts, pullovers, stropdassen, vlinders, gilets, mantels, kledingindustrie – toeleveringsartikelen, casual, trendy en chique.

  Bij RAS TRADING staat de klant centraal. Iedere klant heeft persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Door de kleine omvang van ons bedrijf én onze klantgerichte instelling proberen wij zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen. Door goed te luisteren, mee te denken en door veelvuldig en intensief contact te houden met onze afnemers. Dit is mogelijk omdat wij de bestelde producten persoonlijk bij u komen afleveren!

  Onze sterke punten op een rij:

  –              persoonlijk contact en vriendelijke service

  –              snelle levering op de door u gewenste locatie

  –              eigen fabricage en ontwerp team

  –              goede prijs-kwaliteitsverhouding

  RAS TRADING levert met name aan winkeliers en aan de ambulante handel.

  Mocht u vragen hebben of meer informatie over onze producten wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij laten u graag onze collectie zien, bij ons in het magazijn of bij u in de winkel of op de markt.

  Ras trading maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website